Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin

 • Pallplass til ŠKODA i Åsane

  2020 ble et fantastisk år for Møller Bil Åsane. I tøff konkurranse med over 40 andre ŠKODA-forhandlere ble de nominert til årets forhandler for andre år på rad.

  Les mer
 • Rekordbesøk under ENYAQ-visning

  Over 310 forhåndsbestillere svingte innom Åsane for å se ŠKODA ENYAQ iV for første gang. Aldri før har så mange vært innom Møller Bil Åsane på en og samme dag. Se film og bilder av bagasjerommet med hundebur og baksetet med tre barneseter.

  Les mer
 • ENYAQ-salget er godt i gang

  Etter en lang ventetid for både ansatte og kundene hos Møller Bil Åsane er salget endelig i gang av ŠKODA ENYAQ iV. For første gang lanserer ŠKODA en elektrisk familiebil og i kjent ŠKODA-stil er prisen attraktiv. Det er også bagasjeplassen på nesten 600 liter.

  Les mer
 • Tidenes salgsmåned for ŠKODA i Åsane

  128 solgte ŠKODA er fasiten når sluttstreken er satt for august. Det er starten på en fantastisk høst for Møller Bil Åsane med lansering av to nye og attraktive modeller.

  Les mer
 • Her er prisene på ŠKODA OCTAVIA som ladbar hybrid

  Nå starter salget av helt nye ŠKODA OCTAVIA og først ut er to ladbare hybrider med 204 og 245 hk. Førstnevnte kommer i godt utstyrte Ambition og Style-utgaver og sistnevnte i tøff RS-utgave. Alle kan bestilles nå og leveres her i Bergen senere i høst.

  Les mer
 • Skal du på bilferie i år?

  Mange nordmenn velger å sette seg i bilen og legge ut på ferie i Norge denne sommeren. Årsakene er høy kronekurs, usikkerhet knyttet til koronaviruset og at mange er helt eller delvis permittert. Om du skal ut på bilferie er det lurt å sørge for at bilen er i god stand slik at det ikke oppstår noen overraskelser.

  Les mer
 • Derfor bør du ta verkstedtimen nå

  Vårt verksted holder åpent som vanlig i disse utfordrende tidene, men vi tar alle forholdsregler for å hindre smittefaren. Se hvilke tiltak vi gjør for at du og vi skal få gjennomført vedlikeholdet av bilen din.

  Les mer
 • Snart Bilmesse på Sotra

  Premiere på ny SUV og vi forteller mer om våre ladbare modeller som er like rundt hjørnet.

  Les mer
 • Salgsstart for SUPERB som ladbar hybrid

  Den ultimate familiebilen ŠKODA SUPERB er endelig tilgjengelig som ladbar hybrid. Med en elektrisk rekkevidde på 55 kilometer (WLTP) kan du fint kjøre kun på strøm i hverdagen, men samtidig ha muligheten til å legge ut på langtur uten å tenke på rekkevidden. Startprisen er i kjent ŠKODA-stil gunstig.

  Les mer
 • Uheldige bileiere: -Håper vi ikke sees igjen

  Det er kommentaren Morten Dyrøy og kollegaene hos Møller Bil Skadesenter Bergen ofte får høre fra kundene med et smil rundt munnen. Den spesielle tilbakemeldingen kommer fra uheldige bileiere som håper de har bulket bilen for aller siste gang.

  Les mer
 • ŠKODAs minste blir elektrisk og rimelig

  Nå kan du forhåndsreservere CITIGOe iV og få en tidlig plass i køen når elbilnyheten lanseres tidlig i 2020.

  Les mer
 • Slik gjør du din ŠKODA ferieklar

  Sommeren står for tur og mange benytter årets varmeste dager til bilturer i inn og utland. Her er våre råd til hva du bør sjekke før avreise for å unngå utfordringer som kan koste deg unødvendige penger, lukt og tid.

  Les mer