Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin

 • Støtter lokalt Kreftforeningen-prosjekt

  Møller Bils forhandlere i Bergen gir nå 100 kr for hver utlevert bil til Kreftforeningens nye møtested for kreftpasienter og pårørende. Med et mål om flere tusen utleverte biler i år bidrar det godt til etableringen av Vardesentret på Haukeland som skal stå ferdig i høst.

  Les mer
 • Pallplass til ŠKODA i Åsane

  2020 ble et fantastisk år for Møller Bil Åsane. I tøff konkurranse med over 40 andre ŠKODA-forhandlere ble de nominert til årets forhandler for andre år på rad.

  Les mer
 • Rekordbesøk under ENYAQ-visning

  Over 310 forhåndsbestillere svingte innom Åsane for å se ŠKODA ENYAQ iV for første gang. Aldri før har så mange vært innom Møller Bil Åsane på en og samme dag. Se film og bilder av bagasjerommet med hundebur og baksetet med tre barneseter.

  Les mer
 • ENYAQ-salget er godt i gang

  Etter en lang ventetid for både ansatte og kundene hos Møller Bil Åsane er salget endelig i gang av ŠKODA ENYAQ iV. For første gang lanserer ŠKODA en elektrisk familiebil og i kjent ŠKODA-stil er prisen attraktiv. Det er også bagasjeplassen på nesten 600 liter.

  Les mer
 • Tidenes salgsmåned for ŠKODA i Åsane

  128 solgte ŠKODA er fasiten når sluttstreken er satt for august. Det er starten på en fantastisk høst for Møller Bil Åsane med lansering av to nye og attraktive modeller.

  Les mer
 • Skal du på bilferie i år?

  Mange nordmenn velger å sette seg i bilen og legge ut på ferie i Norge denne sommeren. Årsakene er høy kronekurs, usikkerhet knyttet til koronaviruset og at mange er helt eller delvis permittert. Om du skal ut på bilferie er det lurt å sørge for at bilen er i god stand slik at det ikke oppstår noen overraskelser.

  Les mer
 • Slik gjør du din ŠKODA ferieklar

  Sommeren står for tur og mange benytter årets varmeste dager til bilturer i inn og utland. Her er våre råd til hva du bør sjekke før avreise for å unngå utfordringer som kan koste deg unødvendige penger, lukt og tid.

  Les mer