Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Tidenes salgsmåned for ŠKODA i Åsane

Publisert 04.september 2020

128 solgte ŠKODA er fasiten når sluttstreken er satt for august. Det er starten på en fantastisk høst for Møller Bil Åsane med lansering av to nye og attraktive modeller.

-Det er en fantastisk prestasjon! Vi har aldri solgt mer på en måned og ingen annen ŠKODA-forhandler i landet solgte mer biler enn oss i august. Våre selgere Sturle og Trond står skikkelig på, forteller salgs- og markedssjef for ŠKODA, Eirik Skogrand.

Han forklarer suksessen med høy ringeaktivitet og evnen til å sjonglere det med å ta godt imot kunder i butikken.

-På tampen av august landet vi også en storkontrakt med en lokal aktør som valgte elbilen ŠKODA CITIGOe iV. Spesielt denne modellen er populær her lokalt fordi det er mye bil for pengene og elbiler kjører billigere gjennom bomringen. En annen populær modell, som hadde en av sin beste måned siden den kom på markedet, er vår største SUV KODIAQ. Den leverer godt på plass, pris og tilhengervekt, og appellerer spesielt til barnefamilier, forklarer Skogrand.

Salgs- og markedssjef, Eirik Skogrand, er fornøyd etter en fantastisk august-måned. Han tror høsten blir enda mer ellevill.

Bilde: Salgs- og markedssjef, Eirik Skogrand, er fornøyd etter en fantastisk august-måned. Han tror høsten blir enda mer ellevill.

Ny elektrisk bestselger på vei

Denne uken åpnet salget av årets store nyhet, ENYAQ iV, ŠKODAs første elektriske familiebil. Flere hundre har forhåndsbestilt bilen hos oss og det er ventet mange kontrakter i september og utover høsten. ENYAQ iV byr på god plass, inntil 510 km rekkevidde, to- og firehjulstrekk, tilhengerfeste og mulighet for takstativ. Det faller i smak hos de lokale kundene.

-ENYAQ iV har vi og kundene ventet lenge på. Nå har vi åpnet salget for de første forhåndsbestillerne og responsen er overveldende. Vi signerer kontrakter hver time nå og mer travelt skal det bli. Jeg tror vi tangerer rekorden fra august, forteller Skogrand.

De som bestiller ENYAQ iV nå med tohjulstrekk kan forvente å få bilen levert på nyåret. De som velger firehjulstrekk må vente noen måneder ekstra.

Seglerne Sturle Nybø og Trond Hansen er like begeistret som kundene over elektriske ENYAQ iV.

Bilde: Seglerne Sturle Nybø og Trond Hansen er like begeistret som kundene over elektriske ENYAQ iV (avbildet på skjermen).

OCTAVIA i ny drakt

Norges meste solgte stasjonsvogn i en årrekke er fornyet og for første gang blir den tilgjengelig som ladbar hybrid med god rekkevidde på strøm.

-Det er ikke alle som er klare til å gå 100% elektrisk enda og for de er dette en god løsning. Selv om salget akkurat har startet er interessen stor. Etter ENYAQ iV er det OCTAVIA, CITIGOe iV og KODIAQ som blir andre viktige modeller for høsten, avslutter Skogrand.