Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Pallplass til ŠKODA i Åsane

2020 ble et fantastisk år for Møller Bil Åsane. I tøff konkurranse med over 40 andre ŠKODA-forhandlere ble de nominert til årets forhandler for andre år på rad.

-Fjoråret ble en stor suksess for ŠKODA-salget her i Åsane. Vår vinneroppskrift i flere år har vært modeller med dieselmotor, automatgir og firehjulstrekk til en rimelig penge. Den fungerte bra i 2020 og spesielt den utgående OCTAVIA-modellen var en braksuksess. I fjor kunne vi endelig tilby et stort utvalg av ladbare modeller. SUPERB og nye OCTAVIA som ladbare hybrider og CITIGOe iV og ENYAQ iV som rene elbiler. CITIGOe iV er en av markedets rimeligste elbiler og slo godt an. Vi solgte flere hundre av denne modellen til mobilitetsaktøren Imove med hovedbase her i Bergen. Den største suksessen uten tvil er den elektriske familie-SUVen ENYAQ iV. Vi hadde et stort antall forhåndsreservasjoner som vi startet med å konvertere til kontrakter i fjor høst og konverteringsgraden var blant landets beste. Totalt sett har vi aldri solgt og levert flere biler enn i 2020, og det er vi svært stolte av. De ansatte har en stor del av æren her, forteller salgs- og markedssjef Eirik Skogrand.

Sturle Nybø.jpgBilselger Sturle Nybø ble kåret til årets ŠKODA-selger for andre året på rad i sin klasse for godt salg av bil, finansering og forsikring i 2020 samt høy kundetilfredshet.

-Selv om vi dessverre ble slått på målstreken er vi strålende fornøyd i en så tøff konkurranse med så mange gode ŠKODA-forhandlere. Det har værende et krevende år på grunn av pandemien, men våre ansatte både på bilsalg og servicemarked har vært endringsvillige og tilpasningsdyktige til situasjonen. De har løst kundenes utfordringer og behov som aldri før. Vi ser at kundetilfredsheten har nådd et nytt nivå for alle avdelinger på huset og det er en viktig rettesnor for oss. Vi har mange kunder, men ingen å miste, forteller daglig leder, Jarle Ludvigsen, hos Møller Bil Åsane.

Kåringen gjøres hvert år av ŠKODA-importøren Harald A. Møller. En rekke kriterier ligger til grunne som økonomiske resultater, kundetilfredshet, vekst og posisjonen i lokalområdet.

Verkstedet.jpg Servicemarked-gjengen jubler etter et bra fjorår.

Servicemarked i vekst

Det er ikke bare bilsalg som har levert fantastiske prestasjoner i 2020. Servicemarkedet med verksted, deler og tilbehør har også lagt ned en innsats man sjelden har sett maken til. Kundetilfredsheten ble også løftet til over våre målsetninger.

-Verkstedet har virkelig stilt opp i 2020 og mekanikerne har jobbet overtid og i helger for å få unna arbeid når det har vært lengre ventetid enn vi skulle ønske. Våre kompetente ansatte tar den gode prestasjonen innover seg og er stolte over innsatsen som de alle er en viktig del av, forteller servicemarkedssjef Ingar Halland som ser fram til flere forbedringer i 2021.

-Vi er godt i gang med å endre måten vi jobber på. Vi etablerer i disse dager en produksjonsgruppe som vil jobbe tettere på verkstedet. I front har vi kundemottakere som tar imot kunden og avdekker behovene deres. Inntil nå har de ansatte gjort begge deler. Den nye driftsformen har fungert meget bra hos andre Møller Bil-forhandlere. Vi ser frem til å komme i gang med den nye driftsformen,  forteller Halland.

-At vi ble nominert gir en sterk stolthetsfølelse over den jobben vi gjør hver dag. At andre legger merke til våre leveranser og gir oss annerkjennelse, fyller oss med energi og det trenger vi alle. Vi er nå klare til å yte enda bedre i det nye året, avslutter Ludvigsen.Jarle Ludvigsen.jpg: Daglig leder Jarle Ludvigsen er fornøyd med å bli kåret til årets ŠKODA-forhandler to år på rad og gir æren til sine ansatte.