Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

SUPERB

Bagasjeromsvolum opptil
660 liter
Pris fra kr 
501.894* 

Motor opptil
280 hk
Tillat hengervekt inntil
2.200 kg

> Praktisk familiebil, proppfull med smarte løsninger
> Mulighet for 4x4 firehjulstrekk
> Kombinerer av tidløs estetikk, sikkerhet og moderne teknologi
> Hoved- og tåkelys med LED-teknologi i alle funksjoner
> Leveres som SUPERB, SUPERB iV ladbar hybridSUPERB SCOUT og SUPERB SPORTLINE

 

4300_MB_Sommer_BADING_SKODA_Tilbud_1080x400.png

Kjøp eller lease ny ŠKODA nå med 2,99%** kampanjerente.

Vi spanderer Service- og vedlikeholdsavtale 3 år/45.000 km til en verdi av kr 11.500!

Tilbudet gjelder alle våre modeller med unntak av nye ENYAQ COUPÉ iV.

 

Kontakt meg om SUPERB
for prøvekjøring eller et godt tilbud.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Disse kan leses her.

 

 

SUPERB iV

SUPERB iV ladbar hybrid fra kr 501.894*


SUPERB iV er ladbar hybrid-utgaven av plasskjempen. Den miljøvennlige og romslig familliebil har en elektrisk rekkevidde på inntil 57 km og bagasjeromsvolum på 510 liter. Alt ved SUPERB iV er designet for maksimal kjøreglede. SUPERB sine mest innovative løsninger er her kombinert med toppmoderne iV-teknologi og gir ingen kompromisser i forhold til komfort, teknologi eller sikkerhet. SUPERB iV tilbyr kombinasjonen av en 1.4 TSI-motor med en elektrisk drivlinje, og dens innovative hybridteknologi komineres med et elegant design, uoverkommelige kjørekomfort og den kjente romsligheten til en SUPERB. SUPERB iV kommer i utstyrsversjonene Ambition, Style, SPORTLINE og L&K. Les mer om SUPERB iV ladbar hybrid.

SUPERB

SUPERB stasjonsvogn fra kr 546.000*


I SUPERB er kvalitet standardutstyr. Hver detalj i interiøret har blitt designet for å gjøre kjøringen komfortabel. Du vil sette pris på følelsen av luksus med attraktiv dekor, setetrekk, kromdetaljer og LED-lys som omgir deg i hele kupeen. SUPERB har et stort utvalg av utstyr som skjemmer bort alle i bilen. Plassmesteren SUPERB har hele 660 liter bagasjerom! Her kan du oppleve høy komfort og mange praktiske løsninger for hele familien. Les mer om SUPERB.

SUPERB SCOUT

SUPERB SCOUT fra kr 640.900*


SUPERB SCOUT er den røffe plassmesteren med 4x4 firehjulstrekk! Kraftige motorer, firehjulstrekk og offroad modus gjør at du alltid er beredt, uansett føre og vær. SUPERB SCOUT er perfekt for deg med en aktiv livsstil. Modellen leveres med ekstra robuste, kraftige motorer, samt firehjulsdrift og offroad-modus som standard. SUPERB SCOUT leveres med 4x4 firehjulstrekk som standard og er perfekt til kjøring på løst dekke. Les mer om SUPERB SCOUT.

SUPERB SL

SUPERB SPORTLINE fra kr 641.600*


SUPERB SPORTLINE er en allsidig bil i elegant innpakning. En blank, sort grill og mørke tåkelykter kjennetegner fronten, mens interiøret kjennetegnes av karbonutseende detaljer. Sportsrattet er i perforert skinn med sølvsømmer der du kan styre funksjoner som radio, telefon og girskift, setene er trukket i en kombinasjon av sort alcantara, kunstskinn og skinn med sølvsømmer. Avansert full-LED-Matrix hovedlykter er standard på SUPERB SPORTLINE. Les mer om SUPERB SPORTLINE.

Anbefalte ustyrspakker 


Norgespakke
fra kr 19.800

Parkeringsvarmer, baksetevarme, delingsnett, foldbart hengerfeste, Isofix foran, solskjerming sideruter bak og søppelbøtte i dør.

Komfortpakke
fra kr 3.600

(Tilgjengelig til Style og L&K)

Elektriske seter foran med minne og forlengbar sittepute, massasjefunksjon for fører, minne på utvendige speil.

SUPERB

Utvalgt standardutstyr


Sikkerhetsutstyr

Adaptiv- og prediktiv cruisecontrol, full LED-Matrix hovedlys med lyktespylere og LED-kjørelys, blindsonevarsler og Lane Assist (kjørefeltassistent), Front Assist og City Safe nødbrems, Hill hold (Bakkestartsassistent), køassistent og nødassistent, multikollisjonsbrems, oppvarmede spylerdyser på frontruten, Pre-crash kollisjonsbeskyttelse, sikkerhetskarosseri med stålbjelker i sidedørene, høytsittende 3. bremselys bak og fotgjengerbeskyttelse, tretthetsvarsler.

Eksteriør og utvendig utstyr

Aerovisker foran med regnsensor, crom i grill og rundt sidevinduer, ekstra steinsprutbeskyttelse under, lakkerte støtfangere og speil, LED-skiltlys og utvidet LED-baklys med kromstripe, lysassistent med "coming and leaving home", parkeringssensor foran og bak med automatisk bremsing, RTA (Rear Traffic Alert), ryggekamera med spyler. 

Interiør og innvendig utstyr Ambient belysning (LED-belysning i dashboard og dører, 10 farger), bagasjerom med rom bak bakhjul / lasteelementer, Care Connect fjerntilgang 3 år / og Infotainment Online i 3 år, digitalt instrumentpanel, adaptiv fjernlysassistent, handsfree Bluetooth, hanskerom med lys og kjøling, innvendig speil med automatisk avblending, Kessy nøkkelfri adgang og start, multifunksjonsratt i skinn med varme og kunstskinn på gir og håndbrekk, SmartLink + 1), start/stopp automatikk med deaktivering og gjenvinning av motorbremseenergi, tonet glass i alle vinduer, trafikkskiltgjenkjenning.