Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Snart Bilmesse på Sotra

Publisert 25.oktober 2019

Premiere på ny SUV og vi forteller mer om våre ladbare modeller som er like rundt hjørnet.

Norges største nybilmesse arrangeres i Sotra Arena fra fredag 1. november til søndag 3. november. Møller Bil er sterkt representert under Bilmessen - som er åpen for alle og gratis. Parkering skjer i Kystbygarasjen like ved, og herifra kjøres det shuttlebusser til og fra Bilmessen.

Er du på jakt etter en ny ŠKODA? Vi har gode messetilbud hele helgen! Se vår messeavis eller kontakt en av våre selgere som er tilstede.

OCTAVIA er Norges mest solgte uten ledning

Norges mest solgte stasjonsvogn i år er med klar margin ŠKODA OCTAVIA. Gjennom flere generasjoner har OCTAVIA bydd på stort bagasjerom, god beinplass i baksetet og attraktive priser – noe som er viktig for svært mange familier. Dagens modell er intet unntak. Bagasjerommet har aldri vært større og rommer 610 liter, og slår du ned setene får du plass til hele 1740 liter.

Firehjulstrekk er noe mange nordmenn trenger - spesielt på Vestlandet hvor landskapet er kupert. Dette er tilgjengelig sammen med både drivstoffgjerrige bensin- og dieselmotor i kombinasjon med DSG automatgir. Tilhengerfeste er også tilgjengelig.

Enhver familiebil bør være utstyrt med sikkerhetssystemer. OCTAVIA er utstyrt med flere systemer som hjelper deg dersom du er uoppmerksom. Det kan utløse en nedbremsing om en forgjenger krysser veier foran bilen og du ikke ser vedkommende. Blindsonevarsleren registrerer kjøretøy i blindsonen og hindrer deg i å krasje. Lane assist korrigerer kursen om du er på vei ut av kjørefeltet. I tillegg følger bilen med på deg og kjørestilen din - om du er søvnig vil den anbefale deg å ta en pause.

Det nye ŠKODA Connect-systemet sørger for at bilen alltid er på nett. Det gjør at navigasjonen tar høyde for trafikk, du får væroppdateringer og drivstoffpriser direkte på bilens multimediaskjerm. Når du ikke er i bilen, kan du sjekke hvor bilen står parkert og om bilen er låst.

SUPERB BLIR LADBAR

Den ultimate familiebilen og vår største stasjonsvogn ŠKODA SUPERB kommer nå som ladbar hybrid med en elektrisk rekkevidde på 55 kilometer etter den nye og strenge WLTP-standarden. Det tilsvarer strekningen fra Åsane til Flesland og tilbake.

Dette er bilen for deg som kjører kortere turer i hverdagen, men samtidig vil ha muligheten til å legge ut på langtur uten å tenke på rekkevidden.

Høyvoltsbatteriet på 13 kWh er plassert i gulvet under bilen og stjeler minimalt med bagasjeplass sammenlignet med konkurrentene. Den innvendige plassen i ŠKODA SUPERB er enorm og dette er en populær bil blant familier som har behov for tre barneseter i baksetet. SUPERB er naturligvis utstyrt med de nyeste sikkerhetssystemene fra ŠKODA – noe som gjør modellen tryggere for både de i og rundt bilen.

ŠKODA SUPERB iV kombinerer en bensinmotor på 156 hk med en elektrisk motor på 116 hk, noe som gjør den både dynamisk og miljøvennlig på samme tid. Bilen kan kjøres 100% elektrisk og med begge motorene i kombinasjon.  Da får du maksimal effekt på 218 hk og et dreiemoment på 400 Nm.

Har du behov for firehjulstrekk tilbyr vi dette i kombinasjon med ordinære bensin- og dieselmotorer sammen med DSG automatgir. Tilhengerfeste er også tilgjengelig sammen med alle motoralternativene.

KODIAQ - RÅ PÅ BAGASJEPLASS OG TILHENGERVEKT

Vår største SUV er også vår mest populære. ŠKODA KODAIQ er som skapt for tur, og med firehjulstrekk tar den deg dit du vil. Bagasjerommet rommer 720 liter og er dermed størst i klassen. KODIAQ leveres som både fem- og syvseter og kan derfor tilpasses ditt plassbehov.

Det er ikke bare kundene som elsker KODIAQ, det gjør også norsk motorpresse. VG har gitt vår store familie-SUV terningkast seks og skriver blant annet: "Et hav av plass, to- eller firehjulsdrift, fem eller syv seter, mye tilgjengelig utstyr, super antatt annenhåndsverdi – og en usedvanlig vellykket design".

KODIAQ er like fullstappet av avanserte sikkerhetssystemer som av praktiske løsninger, og det nye ŠKODA Connect-systemet sørger for at bilen alltid er koblet til nett med funksjoner som trafikkoppdateringer og fjernstyring av bilens parkeringsvarmer fra din egen smarttelefon.

Moderne bensin- og dieselmotorer sørger for at KODIAQ har rikelig med krefter i alle sammenhenger. I Hordaland er det mange kunder som eier båt eller campingvogn, og med KODIAQ kan du dra inntil 2500 kg. Dette er det ingen andre i klassen som er i nærheten av. I tillegg er tilhengerfeste innsvingbart som gjør det enkelt å få det ut og inn etter bruk.

Her er salgssjefens forventninger

-ŠKODA har står støtt i et norsk bilmarked hvor ladbare hybrider og elektriske biler dominerer mer og mer. Faktisk er OCTAVIA Norges mest solgte bil uten ledning. På Bilmessen ønsker vi å fortelle mer om disse. Først ut er elektriske CITIGOe iV som kommer i januar. Det samme gjør SUPERB iV – vår første ladbare hybrid. Mot slutten av 2020 kommer også vår elektriske familie-SUV med plass til fem personer og utstyrt med tilhengerfeste. Denne kan reserveres allerede nå og vi hjelper gjerne de besøkende med det. I tillegg er det premiere på hele nye KAMIQ med en attraktiv bensinmotor. Dette er vår mest kompakte SUV i en familie som fra før består av KAROQ og KODIAQ, forteller salgssjef for ŠKODA hos Møller Bil Åsane, Eirik Skogrand.

Disse ŠKODA-modellene kan du oppleve

 • OCTAVIA RS
 • OCTAVIA L&K
 • SUPERB L&K
 • SUPERB SPORTLINE
 • SUPERB SCOUT
 • KAMIQ
 • KAROQ SPORTLINE
 • KODIAQ SCOUT
 • KODIAQ RS
 • SCALA
 • CITIGO

Vi tilbyr prøvekjøring av en rekke modeller. Ta kontakt med en selger under Bilmessen for å høre hva som er tilgjengelig.

Åpningstider

 • Fredag 1. november: 16.00 til 20.30
 • Lørdag 2. november: 11.00 til 18.00
 • Søndag 3. november: 11.00 til 18.00

Ansatte