Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Salgsstart for SUPERB som ladbar hybrid

Publisert 02.august 2019

Den ultimate familiebilen ŠKODA SUPERB er endelig tilgjengelig som ladbar hybrid. Med en elektrisk rekkevidde på 55 kilometer (WLTP) kan du fint kjøre kun på strøm i hverdagen, men samtidig ha muligheten til å legge ut på langtur uten å tenke på rekkevidden. Startprisen er i kjent ŠKODA-stil gunstig.

Sprek drivlinje

Drivlinjen består av en 1,4-liters bensinmotor på 156 hestekrefter (115 kW) i kombinasjon med en elektrisk motor på 85 kW. Maksimal systemeffekt er 218 hestekrefter (160 kW), noe som gir mulighet for bærekraftig mobilitet, uten å ofre dynamikk og rekkevidde. ŠKODA SUPERB iV oppfyller Euro 6d-TEMP-standarden, og bilens CO2-utslipp er på under 40 g/km.

Så langt kan du kjøre

Batteriet på 13 kWt tillater helelektrisk kjøring i inntil 55 kilometer etter WLTP-standarden. Denne nye målestandarden er mer realistisk enn den gamle (NEDC) hvor SUPERB ville fått en rekkevidde på 70 kilometer.  Bor du i Åsane og skal til Nesttun er det realistisk å kjøre fram og tilbake kun på strøm. Det er det få andre konkurrenter som matcher.

Bensintanken er på 50 liter, noe som gir en samlet rekkevidde på 850 kilometer.

Fortsatt romslig bagasjerom

Høyvoltsbatteriet er plassert under bilen, foran bakakselen. Likevel har SUPERB iV imponerende bagasjeromsvolum med hele 510 liter som stasjonsvogn. 

Masse standardutstyr

Innstegsmodellen Ambition har blant annet ni kollisjonsputer, prediktiv cruisekontroll, Amundsen navigasjon og Matrix LED hovedlys standardutstyr.

Attraktive priser

De første bilene kommer til oss i januar 2020. ŠKODA SUPERB iV blir tilgjengelig i modellutvalget du kjenner igjen fra vanlig SUPERB: Ambition, Style, L&K og SportLine.

  • Ambition: kr 416.100,-
  • Style: kr 439.200,-
  • Sportline: kr 461.200,-
  • L&K: kr 475.200,-

Prisene er inkludert leveringsomkostninger og gjelder for stasjonsvogn. Prisene gjelder per september 2019.

Ønsker du å vite mer eller få et tilbud? kontakt oss gjerne!

 

Ansatte