Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ŠKODAs minste blir elektrisk og rimelig

Publisert 10.juli 2019

Nå kan du forhåndsreservere CITIGOe iV og få en tidlig plass i køen når elbilnyheten lanseres tidlig i 2020.

-På nyåret får vi gleden av å presentere vår første elbil til Bergens-folket, sier en stolt Trond Hansen, ŠKODA-selger hos Møller Bil Åsane.

Elektriske CITIGOe iV blir en smart og smidig bybil med en lengde på snaue 3,6 meter – med plass til fire personer og 250 liter bagasje. Den leverer på kjente ŠKODA-egenskaper som romslighet, teknologi og smarte løsninger.

Rekkevidden på inntil 265 kilometer (WLTP) er mulig takket være et batteri på 36,8 kWt. Batteriet kan lades fra 0 til 80% på en time hvis du lader fra en 40 kW-hurtiglader. Med en 7,2 kW veggmontert ladestasjon hjemme blir ladetiden fra 0 til 80% litt over fire timer. Det gir deg en fulladet bil hver morgen.

Kvikk bybil

Under panseret sitter en elektrisk motor som yter 61 kW. Motorens maksimale dreiemoment på 210 Nm er tilgjengelig umiddelbart, og gjør kjøringen kvikk og morsom. En typisk forbikjøringsakselerasjon fra 60 km/t til 100 km/t gjøres på 7,6 sekunder. Toppfarten er begrenset til 130 km/t.

Den elektriske CITIGO-modellen skiller seg fra forbrenningsutgavene med en grill som er lakkert i bilens farge, og ny frontstøtfanger. Bilen får tåkelys og LED-kjørelys som standard. Interiøret er også revidert til iV-versjonen.

Konkurransedyktig pris

-Selv om prisene forventes først til høsten kan vi røpe såpass at dette blir en elbil til en svært konkurransedyktig pris. Allerede nå kan du forhåndsreservere CITIGOe iV for 5000 kroner. Du kan når som helst kansellere din forhåndsreservasjon og få pengene igjen, sier Hansen.

Ønsker du å forhåndsreservere CITIGOe iV? Husk å velge Møller Bil Åsane som din forhandler. Ta kontakt med oss om du har andre spørsmål!

Ansatte