Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye ENYAQ COUPÉ RS IV

Bagasjeromsvolum
570 liter
0-100 km/t
på 6,5 sekunder

Elektrisk rekkevidde inntil
495 km* 
Tillat hengervekt 
1.200 kg

> Den første helelektriske RS-utgaven fra ŠKODA!
Sportslige linjer og en Cw-verdi på bare 0,234
> Rommelig for en familie på fem
> 4x4 firehjulstrekk
> Mørktonet panoramaglasstak er standard

 

Salgsstart første halvår 2022
Meld din interesse nå!

 

Jeg ønsker å bli kontaktet når denne bilen kommer for salg.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

 

Nye ENYAQ COUPÉ RS iV leverer på alt du forventer av ŠKODA. Et design som vekker følelser er kombinert med alle de egenskapene som gjør bilen til et smart valg for norske kunder; Rekkevidden, plassen og teknologien. I tilllegg har den som RS-utgave særdeles dynamiske kjøreytelser til glede for alle som liker sportslige kjøreopplevelser!

 

Interiør

Interiør med «Design Selections»

Akkurat som SUV-utgaven, får den nye coupéen et interiør med ulike «Design Selections», hvor det benyttes naturlige og resirkulerte materialer. Utvalget inkluderer ti temapakker og utvalgte individuelle tilvalg, som gjør konfigureringen av bilen enklere. En 13-tommers sentralt plassert infotainmentskjerm og en 5,3-tommers digital cockpit er standard. Head-up display med «argumented reality» er tilgjengelig som tilvalg.

 

Den første helelektriske RS-utgaven fra ŠKODA

Som den første helelektriske RS-modellen fra ŠKODA, kommer den med lovnader om særdeles dynamiske kjøreytelser. Kjennemerker blir de sorte detaljene, og en rød reflektorstripe i full bredde, som er typisk for RS-modellene fra ŠKODA. ENYAQ COUPÉ RS iV bruker bare 6,5 sekunder fra 0 – 100 km/t, og når en toppfart på 180 km/t (20 km/t mer enn de øvrige utgavene). Dette er også den eneste varianten som er tilgjengelig i den karakteristiske fargen «Mamba Green». RS-modellen får en ekstra sportslig støtfanger foran, og sideskjørt i bilens farge.  I tillegg er den utstyrt med felger med størrelse fra 19 til 21 tommer.

 

4x4 firehjulstrekk

Den avanserte elektriske drivlinjen i nye ENYAQ COUPÉ RS iV vil garantert lokke frem smilet hos entusiastiske førere. Batteriet er plassert under gulvet, noe som gir et lavt tyngdepunkt. Det gir også en høyere sittestilling og dermed god oversikt over alt som skjer rundt bilen. Med to elektromotorer, én på hver aksel, har ENYAQ COUPÉ RS iV firehjulstrekk og opptil 299 hk (220 kW)**. Standardutstyret omfatter blant annet sportsunderstell og valg av kjøremodus som gir deg mulighet til å velge den kjøreprofilen som passer best til ditt behov. Det er også mulig å velge adaptivt understell som ekstrautstyr. Alt dette gjør at ENYAQ COUPÉ RS iV tilpasser seg alle kjørestiler og takler ulike veiforhold.